Voor de dag van de duurzaamheid mijn ode aan Tupperware

Ik zou iedereen wel willen aanmoedigen om duurzame oplossingen te vinden. Dat doe ik in organisaties met creatief denk trainingen en bij mensen thuis met Tupperware kookworkshops.
Ik ben fan van Tupperware, iedere dag weer gebruik ik de verrassende producten. Het helpt me op een gezonde, snelle manier alle ballen hoog te houden en daarnaast kan ik er lekker mijn culinaire creativiteit mee kwijt. En dat gebeurt niet alleen bij mij in de keuken … De kwaliteit, functionaliteit en originaliteit van de Tupperware-producten zijn toonaangevend in de hele wereld.

Tupperware-producten zijn door hun uitzonderlijke hoge kwaliteit zeer duurzaam. Je investeert in iets, maar daar krijg je ook jaren lang profijt voor terug met een ongekend unieke kwaliteitsgarantie.

Tupperware stelt alles in het werk om het milieu, de gezondheid en de veiligheid te beschermen, daarom heb je ook nog nooit een Tupperware-product met een stekker gezien, over duurzaamheid gesproken …

De ontwikkelaars van Tupperware zijn pioniers op het gebied van voedselbewaring. Hier begint de geschiedenis van Tupperware dan ook mee: de luchtdichte kom. Hoe fijn is het om je eten langer vers te houden? Tot aan de dag vandaag worden Tupperware-producten ontwikkeld om in duurzaamheid te voorzien, voor allerlei soorten voedsel en voedingsmiddelen. Ieder soort voedsel heeft zo zijn specifieke eigenschappen, na veel onderzoek en innovaties zijn de Tupperware-producten daar helemaal op afgestemd. Zo kunnen schaaltjes luchtdicht afgesloten worden en de groentebakjes heeft klepjes om de luchtcirculatie te regelen.
Ik heb geleerd voedselverspilling te voorkomen en ik inspireer graag anderen dit ook te doen.

Ik gun ieder huishouden Tupperware-producten, juist voor de duurzaamheid.

Naar mijn idee zijn dit de 7 duurzame Tupperware toppers

 1. Weg met de wegwerpfles

  De perfecte en duurzame oplossing om water of andere niet-koolzuurhoudende koude vloeistoffen in mee te nemen: De Ecofles is ook nog eens kostenbesparend ten opzichte van steeds een nieuwe waterflesje kopen.
 1. Kommen en schalen

  Gewoon de beste van het beste: luchtdicht en lekvrij afsluiten ideaal om te bewaren en betrouwbaar voor onderweg, de ruimtekommen en ruimteschaaltjes
 1. Voor groente en fruit

  Niet alles dient luchtdicht bewaard te worden, sommige groentes en fruitsoorten hebben juist een beetje luchtcirculatie nodig. De VentiSmartserie biedt uitkomst en is superpraktisch: de pictogrammen geven aan wat je in de doos kan bewaren en hoeveel lucht ze nodig hebben. Het ingenieus ventilatiesysteem zorgt dan voor de gewenste luchttoevoer. Je houdt je groente en fruit er wel 2 weken vers in!
 1. Super cool!

  De diepvriesdozen zijn uiteraard geoptimaliseerd voor invriezen, het is gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan de volumeveranderingen tijdens het ontdooien. En door het design ontstaat er geen rijp in de dozen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor kliekjes tot en met complete oogst.
 2. .Heel helder

  Met een hoogtechnologische techniek worden de Micorvezel doeken vervaardigd. Ze zijn zodanig geweven dat ze alle stofdeeltjes, vuil, water, allergenen en zelfs bacteriën opnemen. Ik noem ze bijzonder duurzaam omdat ze speciaal ontwikkeld zijn om schoon te maken zonder schoonmaakmiddelen! Daarbij gaan ze wel 500 wasbeurten mee!
 3. Dat klopt!

  Bespaar afval door zelf je slagroom te kloppen in de Speedy Chef, in plaats van de milieu onvriendelijke spuitbussen te kopen, wel zo ecologisch en zeer gebruiksvriendelijk!
 1. Smakelijk beleggen

  Smeuïge kazen, een koelkast zonder geurtjes … Dat is de verdienste van de CheeSmart! Hierin kun je je kaas lang bewaren zonder dat de kwaliteit daalt. En voor vleeswaren gebruiken we graag de ideale CombiSmart. (Nu ook nog in de aanbieding!)

Kan ik je ergens mee helpen of wil je meer weten, neem gerust contact met me op.

Hartelijke groet,

Yvonne Wijnsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *