Kwaliteiten zijn persoonlijke, positieve eigenschappen die het sterkst naar voren komen in je persoonlijkheid.

Alles wat je aandacht geeft groeit

Met de teamtraining kwaliteiten in balans van Crealab worden de deelnemers gevraagd op zoek te gaan naar zijn beste persoonlijke eigenschappen.
Door de kwaliteiten in het kwadrant (van Ofman) te plaatsen krijgen deelnemers meer inzicht in zichzelf en verbetering in interactie met de ander.

Het kwadrant
Het model van het kwadrant gaat ervan uit dat mensen een aantal positieve eigenschappen hebben: kernkwaliteiten. Die positieve eigenschappen kunnen echter doorslaan. En dan keren ze zich tegen je. Dat is je valkuil. De uitdaging is om zo’n valkuil om te zetten in iets positiefs. Als je daarin doorslaat schiet je je doel voorbij. Tegelijkertijd zorgt zo’n positieve eigenschap er ook voor dat je allergisch bent voor het tegenovergestelde van die eigenschap. Het hangt allemaal met elkaar samen.

In deze training zullen we werken aan een stuk in balans blijven met je eigen kwaliteiten en hebben we aandacht voor het voorkomen van doorschieten.

In deze training leer je meer over je kwaliteiten en creëer je meer inzicht in je eigen handelen en interactie met anderen.
Van essentie tot uitdaging, van droom tot actie.